Mbrojtja nga koronavirusi COVID-19, poster (Albanian) vector

Ndihmoni në parandalimin e përhapjes së sëmundjeve respiratore si COVID-19. Shmangni kontaktet e afërta me njerëzit e sëmurë Mbuloni kollën ose tështimën tuaj me një shami prej letre, pastaj hidhni shaminë prej letre në plehra. Shmangni prekjen e syve, hundës dhe gojës. Pastroni dhe dezinfektoni shpesh objektet dhe sipërfaqet e prekura. Lani shpesh duart me sapun dhe ujë të rrjedhshëm për të paktën 20 sekonda. Qëndroni në shtëpi nëse jeni të sëmurë. Mos dilni jasht nëse jeni të sëmurë. Nëse keni simptoma gripi, përdorni një maskë për fytyrën për të mos infektuar njerzit e tjerë. Shmangni popullimin dhe udhëtimet e pa nevojshme. për më shumë informacion: www.shendetesia.gov.al
License:
Public Domain License. This work is designed for Creazilla and released into public domain by its author. It can be freely copied, shared, altered and republished by anyone for personal and commercial projects. You do not need to ask permission or provide credit to the author, although it is appreciated when possible to credit Creazilla.com as the author of the content. You may obtain a copy of the License at https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/.
22 downloads